T’atreveixes a mirar la teva vida de nou amb una altra mirada?

 

Qui no s’ha sentit mai perdut/da? Qui no s’ha sentit alguna vegada un estrany/a en aquest món? Amb els nostres cursos, trobaràs el camí cap a una vida plena.

 

Ara ho entendràs tot

Estàs a punt d’assolir tot allò que més desitges a la teva vida. Aprendràs com fer-ho. Fes un pas i entra en la claredat que et donarà la llibertat i el control sobre la teva vida que sempre has buscat.

Connecta amb la teva essència

Els nostres cursos


Per què nosaltres?

Perquè som clares, perquè som efectives, perquè trobem solucions des de l’arrel i per sempre, perquè som respectuoses i podem entendre’t, perquè sabem el que és la pau interior. Perquè hem arribat on tu vols arribar.

Alguns dels nostres alumnes…

La experiència amb la Colors ha estat realment efectiva! Destaco la seva professionalitat, la seva intuïció en el moment de acompanyar-me i interpretar-me amb la seva sensibilitat i resultats realment efectius.

Stella Percossi

Des de la meva experiència personal és una gran canalitzadora, et fa sentir i entendre que cadascú és responsable del que li passa . A mi em costava molt dormir i ella m’ha fet entendre que m’he d’estimar a mí mateix i treballar per no repetir patrons. La vaig conèixer en un moment molt crític de la meva vida i torno a ser el nen i a sentir-me complet.

Javier Martínez Argentó

Les canalitzacions de Maria Colors són clares i sinceres i això és el que busco quan necessito respostes. Els serveis de Maria Colors sempre m’han estat de gran ajuda.

Maria Teresa Pujals Borràs

Contacta’ns!