QUI ÉS MARIA COLORS? imageQUI ÉS MARIA COLORS? image
Ara, que entenc el meu viatge de vida, sé que vaig tenir un molt bon començament. Va ser de la mà d'una mare amb una fe indestructible a l'Amor de Déu i de la d'un pare apassionat per la Vida, generós en amor i somriure permanent.

Vaig ser una nena inquieta, amb ganes de jugar i creativa, amb capacitat per expressar-me a través de la dansa i molta curiositat per aprendre de tot.

Sóc una llavor que es va plantar a terra fèrtil i he crescut com un arbre corpulent, amb capacitat d'acollir la diversitat, de cuidar, de fer ombra i fruit, de resistir el temporal, el sol i el fred.

Tot i això, em costa sentir-me satisfeta de la meva vida. Vaig caure al parany del desmereixement, de l'obligació i de la culpa. Em vaig oblidar de sentir la joia de viure. Em vaig oblidar de Qui sóc, d'on vinc i on vaig. Em vaig submergir en una vida plena de judicis i exigències cap a mi i cap als altres. Em costa perdonar-me la desconsideració que m'he tingut.
Vaig perdre la pau sense adonar-me'n.

Fa uns anys, vaig començar el camí d'una vida conscient o de guarir la meva vida i, finalment, torno a estar connectada amb la millor part de mi, amb la meva essència, amb la meva part creativa. Ara, amb tota l'alegria del món, et puc oferir el que sé.
Som tan diferents i tan iguals!

Si ja en tens prou, parlem. És un plaer i un honor per a mi, acompanyar-te a fer alguns passos cap a la plenitud, que és el nostre destí comú. La plenitud és aquella sensació d'estar complet/a, de no dependre de res, ni de ningú, de ser el creador/a de la teva vida, de saber que tot és possible i que tot és Amor, que tot té sentit i tot està bé.


La programació neurolingüística és una eina que no té límits a l'hora de permetre't obtenir informació del teu subconscient i de transformar-lo, d'accedir a les parts més profundes de tu mateix/a, és l'art de percebre, d'adonar-se'n i de materialitzar possibilitats. És l'eina que podem utilitzar per resoldre el: sí, sí, però... com ho faig?

Només ens hem equivocat en la manera d'interpretar allò que hem viscut i podem canviar-ho. Aleshores, succeeixen els miracles i desapareixen símptomes físics.

Una bona notícia: La pau, el goig de viure i l'abundància són al vostre abast. Pots deixar enrere el dolor i veure la vida a Colores.

Ja veus que em conformo amb poca cosa.

Maria Colors Musté Jové