Qui és Maria Colors?Qui és Maria Colors?
Ara, que entenc el meu viatge de vida, sé que vaig tenir un molt bon començament. Va ser de la ma d’una mare amb una fe indestructible en l’Amor de Déu i de la d’un pare apassionat per la Vida, generós en amor i un somriure permanent.  

Vaig ser una nena inquieta, juganera i creativa, amb capacitat per expressar-me a través de la dansa i molta curiositat per aprendre de tot.

Sóc una llavor que es va plantar en terra fèrtil i he crescut com un arbre corpulent, amb capacitat d’acollir la diversitat, de cuidar, de donar ombra i fruit, de resistir el temporal, el sol i el fred.

Tot i amb això, em costa sentir-me satisfeta de la meva vida. Vaig caure en el parany del desmereixement, de l’obligació i de la culpa. Vaig oblidar-me de sentir l’alegria de viure. Vaig oblidar Qui sóc, d’on vinc i allà on vaig. Vaig submergir-me en una vida plena de judicis i exigències cap a mi i cap als altres. Em costa perdonar-me la desconsideració que m'he tingut.
Vaig perdre la pau sense saber com.

Fa uns anys vaig començar el camí d’una vida conscient o de sanar la meva vida i, finalment, torno a estar connectada amb la millor part de mi, amb la meva essència, amb la meva part creativa. Ara, amb tota l’alegria de món, puc oferir-te el que sé.
Som tant diferents i tant iguals!

Si ja en tens prou, parlem-ne. És un plaer i un honor per a mi, acompanyar-te a donar alguns passos cap a la plenitud, que és el nostre destí comú. La plenitud és aquella sensació d’estar complet/a, de no dependre de res, ni de ningú, de ser el creador/a de la teva vida, de saber que tot és possible i de que tot és Amor, de que tot té sentit i tot està bé.

La programació neurolingüística és una eina que no té límits a l’hora de permetre’t obtenir informació del teu subconscient i de transformar-lo, d’accedir a les parts més profundes de tu mateix/a, és l’art de percebre, d’adonar-se i el de materialitzar possibilitats. És l’eina que podem utilitzar per resoldre el: sí, sí, però ... com ho faig?

Només ens hem equivocat en la forma d'interpretar el que hem viscut i podem canviar-ho. Llavors, succeeixen els miracles i desapareixen símptomes.

Una bona notícia: La pau, la joia de viure i l’abundor estan al teu abast. Pots deixar enrere el dolor i veure la vida en Colors.

Ja veus que em conformo amb poc. Jajajajaja


Maria Colors Musté Jové