ORIENTACIÓ

A tot el llarg de la nostra vida ens esforcem per aconseguir el que volem. Quan ho hem aconseguit, el que hem aconseguit no ens deixa satisfets i aquest és el punt de partida per a nous objectius. Sempre hi ha un cotxe millor, una feina millor, una parella millor, una casa millor o més diners per poder fer, finalment, el que volem i així anem tots ... buscant més diners per pal·liar el que experimentem com a mancances que els diners aconseguiran solucionar.

A més a més, la nostra cultura predica la importància de l’esforç per aconseguir objectius i el valor del sacrifici. Tot ajuda.

I com saps que l’esforç i el sacrifici no s’han convertit en els autèntics objectius de la teva vida i no en el medi? I si el medi i l’objectiu fossin el mateix? I si els valors de l’esforç i el sacrifici s’han convertit en eines que t’esclavitzen? Què val més els teus objectius o tu?

Com et sentiries si haguessis aconseguit el teu objectiu?

Què t’impedeix sentir-te d’aquesta manera ara mateix?

De vegades el que busquem ja està aquí, no és inabastable però resulta que no ens n’adonem. 

I si l’únic que et separa dels teus objectius són les barreres mentals que tu mateixa t’has autoimposat.

I si resulta que ets lliure perquè així vas néixer amb totes les possibilitats per experimentar al teu abast i, amb el temps i sense adonar-te’n, has anat limitant la teva experiència  a  límits excessivament estrets que no et deixen sentir còmoda?

En tot cas, sempre ens podem situar, simbòlicament, fora del temps i experimentar perquè estàs aquí i amb quina finalitat.

 Et sorprendràs de ben segur trobar el sentit que ara busques i tindràs al teu abast la possibilitat de prendre noves decisions sobre la teva experiència de vida.