Coneix-nos

Sobre nosaltres

Començaré per presentar-me…

Vaig ser una nena inquieta, amb moltíssimes ganes de jugar i creativa, amb capacitat d’expressar-me a través de la dansa i molt curiosa per aprendre de tot. Sóc una llavor que es va plantar en terra fèrtil i he crescut fins a convertir-me en un arbre robust, amb capacitat d’acollir la diversitat, de cuidar, de donar ombra i fruit, de resistir el temporal, el sol i el fred.

Malgrat això, em costa sentir-me satisfeta amb la meva vida perquè, com a adulta, vaig caure en l’engany del no mereixement, de l’obligació i de la culpa. Em vaig oblidar de sentir l’alegria de viure. Vaig oblidar qui era, d’on venia i on anava. Em vaig submergir en una vida plena de judicis i exigències cap a mi mateixa i cap als altres. Encara em costa perdonar-me la desconsideració i el poc respecte que he tingut cap a mi mateixa. Vaig perdre la pau sense saber com.

Ara ho veig perquè fa uns anys vaig començar el camí d’una vida conscient: el procés que es diu, avui dia, sanar la meva vida.

Finalment, torno a estar connectada amb la millor part de mi, amb la meva essència, amb la meva part creativa. Ara, amb tota l’alegria del món, puc oferir la meva experiència de vida, el que sé i compartir-ho. Aquest és el meu camí per continuar aprenent.

 

Maria Colors

Si jo he pogut, tu també!