Un curs de miracles

por | 2 de agosto de 2022

Si tens entre les teves mans Un Curs de Miracles ja pots descansar i deixar de buscar. Pots llegir el llibre i posar-lo en pràctica. No necessites fer més cursos, ni buscar informació sobre energies, meditacions, pedres o teràpies diverses per arribar a la il·luminació.

Un Curs de Miracles et va guiant, pas a pas, en el canvi de percepció del que creiem real i que ens està passant per adonar-nos, gradualment, de que tot el que hem viscut ha estat una interpretació del nostre inconscient en el que es troben tots els programes que hem rebut dels nostres pares, de la resta d’avantpassats i de la nostra societat, i que la interpretació dels fets es pot canviar amb l’ajut del que llibre anomena l’Esperit Sant. El llibre utilitza termes judeocristians i per això parla de l’Esperit Sant.

Les nostres accions són el resultat dels nostres pensaments, els canvis s’han de produir a nivell de pensament, no de les conseqüències. El que pensem que és real és només una projecció del que tenim dins de la nostra ment.

Si no et sents feliç, en pau, joiós o tranquil davant de qualsevol situació de la vida, això són indicis de que has reaccionat sense amor i has buscat culpabilitat. Si sents culpa, és que has realitzat un judici.

La font del dolor és inconscient i és el resultat de la culpabilitat com a conseqüència dels judicis inconscients que has fet. A mesura que anem desfent la culpabilitat (inconscient), anem desfent el dolor i arribem a la pau interior, al descans, a la plenitud.

El judici és el que genera la dualitat i la separació com a conseqüència. La innocència és la posició oposada al judici i la percepció innocent és a la que l’Esperit Sant t’ajuda a arribar. La funció de l’Esperit Sant, que també pots anomenar Guía Interior o Jo Superior és retornar-te la percepció innocent. Una percepció que ja coneixes però de la que, amb el pas dels anys, t’has oblidat. Un Curs de Miracles és una molt bona opció per fer aquest camí que, tot i ser simple, necessita de la força de voluntat perquè t’has embolicat molt i moltes vegades.

La millor experiència que t’aporta el llibre, des del meu punt de vista, és que et permet passar de ser una víctima del món i dels demés a ser responsable i amo/mestressa de la teva pròpia vida. Exercir la responsabilitat de tornar a interpretar el que ha passat i tornar a decidir és possible. El poder és teu.

Sempre que vulguis estic disposada a parlar amb tu per identificar el que és l’ego, on t’has embolicat, on està l’error de percepció i acompanyar-te a prendre una nova decisió.

Per si encara no ho tens clar, l’ego és l’únic que t’impedeix arribar a conèixer Qui ets de forma essencial, el que t’aparta de la teva pau o de la pau de Déu amb Qui la comparteixes.

Una abraçada,